Din bæredygtige foreningsadminstrator

Online Medlemsdatabase

Internet Medlemsdatabase for 0,50 kr/måned/medlem

Kontigentopkrævning  til 10 kr/opkrævning + Betalingsservice gebyr

Internet Medlemsdatabase for 0,50 kr/måned/medlem
(Forudsætter Oprettelse og Grundydelse – se Prisliste)

MedlemsKontoret.dk opretter databasen for jer (Oprettelse)
Jeres elektroniske medlemsoplysninger bliver konverteret og lagt ind i den nye medlemsdatabase, så I ikke behøver at indtaste eksisterende data igen.

Indmeldelse via Internettet
I kan vælge, at nye medlemmer med det samme kan melde sig ind fra jeres hjemmeside ved at indtaste deres kontaktoplysninger direkte i medlemsdatabasen.

Mulighed for Dankortbetaling via Internettet
Indmeldelsen kan kombineres med Dankort betaling via hjemmesiden, så efterfølgende opkrævning bliver overflødig.

Søgning på alle de medlemsoplysninger, som jeres klub ønsker
Medlemsdatabasen er fleksibel. Bliver der behov for flere oplysninger, kan databasen udvides, og der kan genereres lister over medlemmerne udvalgt efter enhver tænkelig kombination af medlemsoplysninger.

Internetadgang døgnet rundt
Den medlemsansvarlige kan selv oprette nye medlemmer og redigere eksisterende. Og medlemmerne kan gives eget password til at se egne oplysninger og evt. til at se udvalgte oplysninger om de andre medlemmer.

Medlemmerne kan selv opdatere deres kontaktoplysninger
I kan vælge, at hvert medlem med sit eget password kan søge oplysninger om sig selv og redigere i sine kontaktoplysninger via Internettet.

Medlemmerne kan selv søge i medlemsdatabasen
I kan vælge, at hvert medlem med sit eget password kan søge oplysninger om de andre medlemmers kontaktoplysninger eller i andre udvalgte oplysninger via Internettet.

Hjælp med indberetning af medlemsoplysninger til offentlige myndigheder m.fl.
Fra medlemsdatabasen kan MedlemsKontoret.dk generere og sende lister med det indhold og format, som f.eks. myndigheder, forbund eller klubbens egen ledelse ønsker.

Sikker opbevaring af medlemsdata (Grundydelse)
MedlemsKontorets data opfylder til enhver tid gældende registerlovgivning og ligger på en sikker server i Danmark. Dataene er sikkerhedskrypteret, og der bliver løbende lavet sikkerheds backup. Medlemsoplysningerne bliver ikke videregivet eller solgt til brug for markedsføring, statistik eller andet.

Telefonisk hotline (Grundydelse)
MedlemsKontoret.dk hjælper sine kunder med hurtige svar på administrative og regnskabstekniske spørgsmål. Vi har telefonerne åbne både i dag- og aftentimer, og du kommer næsten altid til uden ventetid!

 

Ring og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for din klub eller forening.