Din bæredygtige foreningsadministrator

Medlemsdatabase

Kontigentopkrævning  til 10 kr/opkrævning + Betalingsservice gebyr

Internet Medlemsdatabase

MedlemsKontoret.dk opretter databasen for jer
Jeres elektroniske medlemsoplysninger bliver konverteret og lagt ind i den nye medlemsdatabase, så I ikke behøver at indtaste eksisterende data igen.

Indmeldelse via Internettet
I kan vælge, at nye medlemmer med det samme kan melde sig ind fra jeres hjemmeside ved at indtaste deres kontaktoplysninger direkte i medlemsdatabasen.

Mulighed for VISA/Dankort og MobilePay
Indmeldelsen kan kombineres med VISA/Dankort og MobilePay via hjemmesiden, så efterfølgende opkrævning bliver overflødig.

Ring eller skriv og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for din klub eller forening.

Søgning på alle de medlemsoplysninger, som jeres klub ønsker

Medlemsdatabasen er fleksibel. Bliver der behov for flere oplysninger, kan databasen udvides, og der kan genereres lister over medlemmerne udvalgt efter enhver tænkelig kombination af medlemsoplysninger.

Internetadgang døgnet rundt

De medlemsansvarlige kan selv oprette nye medlemmer og redigere eksisterende. Og medlemmerne kan gives eget password til at se egne oplysninger og evt. til at se udvalgte oplysninger om de andre medlemmer.

Medlemmerne kan selv opdatere deres kontaktoplysninger

I kan vælge, at hvert medlem med sit eget password kan søge oplysninger om sig selv og redigere i sine kontaktoplysninger via Internettet.

Medlemmerne kan selv søge i medlemsdatabasen

I kan vælge, at hvert medlem med sit eget password kan søge oplysninger om de andre medlemmers kontaktoplysninger eller i andre udvalgte oplysninger via Internettet.

Hjælp med indberetning af medlemsoplysninger til offentlige myndigheder m.fl.

Fra medlemsdatabasen kan MedlemsKontoret.dk generere og sende lister med det indhold og format, som f.eks. myndigheder, forbund eller klubbens egen ledelse ønsker.

Sikker opbevaring af medlemsdata

MedlemsKontoret.dk opfylder til enhver tid gældende registerlovgivning og lægger data på en sikker server i Danmark. Data er sikkerhedskrypteret, og der bliver løbende lavet sikkerheds backup. Medlemsoplysningerne bliver ikke videregivet eller solgt til brug for markedsføring, statistik eller andet.